Barcelona Cultura
Normal view MARC view ISBD view

El procés d'elaboració d'una norma de descripció arxivística: la NODAC definitiva i actualitzada. Segona part [Recurs electrònic]

By: Elvira y Silleras, María.
Material type: materialTypeLabelArticleUniform titles: RACO (Articles) Genre/Form: Articles de revistes electròniquesOnline resources: Accés lliure Summary: En aquest article s'ofereix una anàlisi de la part final del procés d'elaboració de la versió definitiva i actualitzada de la Norma de descripció arxivística de Catalunya (NODAC). S'hi examinen els elements d'aquesta norma i les diferències que presenta respecte dels de la Norma internacional general de descripció arxivística (ISAD), com ara l'estructura dels elements, el glossari, les referències, les citacions i els exemples.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

En aquest article s'ofereix una anàlisi de la part final del procés d'elaboració de la versió definitiva i actualitzada de la Norma de descripció arxivística de Catalunya (NODAC). S'hi examinen els elements d'aquesta norma i les diferències que presenta respecte dels de la Norma internacional general de descripció arxivística (ISAD), com ara l'estructura dels elements, el glossari, les referències, les citacions i els exemples.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha